Bestuur

 

   
Jos Sprenkels - voorzitter  

Jos Sprenkels – voorzitter

Ik bespreek bij ontmoetingen en op contactmomenten met leden, beleidsmakers en organisaties de visie van onze vereniging. Het met elkaar samen doorontwikkelen naar kennis en begrip hebben voor elkaars standpunten maakt, wat mij betreft, onze vereniging voor iedereen dichtbij.
Ik wil iedereen die werkzaam is voor de arbeidsmarkt, of de mogelijkheden hiervan onderzoekt, graag ondersteunen. Ik doe dit door uit ervaring mee te spreken of kennis te delen.Ik woon in Zeist en geniet van de diverse mensen die ons land kent. Ik ben zelf blind waardoor ik goed kan luisteren naar wat een ander zegt.
Elkaar begrijpen, ook met verschil van mening, dat waardeer ik. Zo houd ik ervan elkaar te ontmoeten en te leren van jouw mening en inzicht.Mag ik je als bezoeker ook een keer ontmoeten?

 

                                     

               

 

 

 

 

Chris Nieland-Penningmeester:

Chris Nieland (1965) woont sinds 2013 in Leek voorheen in Zuidbroek, Muntendam en in Visvliet waar ik de ware ontmoet heb . Na jaren lang in de bouw gewerkt te hebben kreeg ik 2 keer een herseninfarcten(1997/2003). Sinds deze tijd behoorlijk veel vrijwilligerswerk gedaan o.a. ( coördinator van vrijwilliger hulpdienst Veendam/Wildervank, secretaris van Omroep Menterwolde, chauffeur van tafeltje dekje, chauffeur) en onderhoudsmonteur van Dierenambulance, secretaris van E.H.B.O. vereniging Grootegast en vanaf 2013 werk ik bij een automaterialenbedrijf gevestigd is in Roden. Wel sinds 1998 altijd actief geweest voor onze Socialiste Partij en jaren lang kaderlid geweest van een vakbond. 10 jaar actief geweest in Wsw-adviesraad van Novatec en lid geweest van vereniging mobility en sinds 2020 Penningmeester geworden van verenging mobility. 

 

 

Wilma Vincken - adviseur

Wilma Vincken – adviseur

In 2009 gaven 10 Wsw-raden het startschot voor de oprichting van Mobility. In 2011 werd alles formeel geregeld. Ik ben sinds de oprichting betrokken bij Mobility. Eerst als adviseur, daarna als secretaris / penningmeester en sinds 2 jaar als bureaumedewerker (1 uur in de week).

Mijn werk bestaat onder andere uit het geven van cursussen / workshops aan cliëntenraden werk en inkomen. Zo organiseer ik voor Burgerkracht Limburg / De Pijler 5 keer per jaar bijeenkomsten voor de Limburgse  Cliëntenraden.

Ik ben 10 jaar voorzitter geweest van de  RCR Kromme Rijn Heuvelrug. Uit dit vrijwillgerswerk bleek dat de praktijk weerbarstig was. Op papier leek alles te kloppen, maar in de uitvoering zaten toch knelpunten. Ik heb hier veel van geleerd.

De laatste jaren merk ik dat een aantal gemeenten het niet zo nauw neemt met cliëntenparticipatie. Lastige raden worden opgeheven. Of raden worden samengevoegd en dan is werk en inkomen het ondergeschoven kindje.

Kortom: er is nog veel werk te doen!

 

Wij zoeken een secretaris/secretaresse  voor ons bestuur. Wie zich geroepen voelt voor deze functie kan een email sturen naar:

info@verenigingmobility.nl